Jerseykleid in Dunkelrot und Jeanskleid in Dunkelblau

Zomerjurken: veelzijdig & tijdloos

05/06/2016

Wat is een zomer zonder lichte en luchtige jurken? Wij denken: minder relaxed en minder divers. En daarom komt hier een pleidooi voor de zomerjurk.

De afgelopen maanden hebben we onze benen onder lange broeken verstopt. Maar nu mogen ze eindelijk weer van het zonlicht genieten. Hoe kan dat beter dan met een luchtige zomerjurk? Dit kledingstuk is de belichaming van een vrouwelijke en stijlvolle look. Het maakt niet uit of de zomerjurk op een klassieke of casual manier, in de ochtend, ‘s middags of ‘s avonds, tijdens een verre reis of thuis in de tuin wordt gedragen: belangrijk is het hebben van de juiste pasvorm. En lucky us: dit seizoen is er een grote verscheidenheid aan jurken!

Feminines Sommerkleid in Dunkelblau mit AOP

Swingende en rechte pasvormen: de perfecte zomerjurk voor een tuinfeest.

Business outfits in de zomer

We kunnen er helaas niet omheen: ook in de zomer moeten we werken. Wat kan helpen door de lange dagen heen te komen is je mooi te kleden in een prachtige zomerjurk. Je kunt zowel een city dress of een elegante jersey jurk dragen, die je combineert met een nette korte blazer waardoor je look er zakelijk uit ziet. Je zult zien: de dagen vliegen voorbij!

Weißes Volantkleid und dunkelblaues Sommerkleid mit Spagetti-Trägern

Op vakantie of thuis in de tuin: wij genieten van de zomer met een zomerjurk.

Zomerse feestjurken

Het seizoen is weer begonnen: bruiloften, tuinfeesten en andere feesten. Voor zulke gelegenheden moeten we natuurlijk elegant gekleed zijn en niet in de zon smelten. Hiervoor hebben we de juiste zomerjurk. Mouwloos, swingend en licht. We denken al snel aan een A-lijn jurk die zowel op kantoor als ook voor leuke zomerfeesten geschikt is. De A-lijn is altijd elegant, helemaal wanneer gemaakt van lichte, vloeiende stoffen of van zomers linnen. Wie denkt bij deze uitlopende pasvorm niet meteen aan Parisian Chic?

Sommerkleid in dunkelrot mit floralem AOP

Zomerjurk met een mooi patroon en een modern silhouet.

Ontspannen & relaxen

En dan hebben we nog de mooiste tijd van de zomer, namelijk de zonnige dagen op het strand, de namiddag met een boek in de tuin en barbecue avonden met vrienden en familie. Bij zulke relax-momenten denken we het liefst niet te lang na over onze outfit en hoe we er uit zien en willen we gewoon genieten. Dit doen we het best met mooie prints, coole spijkerjurken en lichte zomerjurken.

Vind je het lastig de juiste zomerjurk te kiezen? Wij kunnen helpen! Met leuke outfit ideeën, leuke looks, en een overzicht van alle jurken van OPUS en someday.

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *