Wedstrijd: is de hoofdband de nieuwe muts?

12/11/2013

Deze winter mag u op twee oren slapen: wanneer de wind ons bij ijzige temperaturen om de oren slaat, kunnen we niet lang zonder verwarmende muts, maar daaronder ontwikkelt zich vaak een “haarsituatie”. Elektrisch geladen haar of een gehavende haarlijn … Mutsen zijn ofwel de beste oplossing voor een bad hair day, of u zorgt er zelf voor een. Het is maar al te goed, dat er nu een stijlzeker alternatief is: de hoofdband. 

Toegegeven, gaande van Beanie tot pomponmuts zijn er ondertussen vele leuke mutsmodellen, die de look zo prachtig afronden, dat men ze helemaal niet eerst moet afzetten. Deze winter echter is het mooiste alternatief op de muts de hoofdband. Een beetje hippie, een beetje bohème en toch wat speciaal. Dat vonden ook velen voor ons.

In de jaren ’20 droeg men haarbanden met sierpluimen op speciale gelegenheden, in Hollywood golden ze in de vorm van een copieuze tulband zelfs als symbool voor glamour en in de jaren ’80 ontwikkelden ze zich in neonkleuren tot een sportief cultsymbool.  Maar laten we eerst terugkomen van cult naar koud. Een hoofdband uit zachte wol houdt uw oren knuffelig warm en laat uw kapsel toch intact.  We vinden: de hoofdband is de nieuwe muts en u?

Voor alle hoofdbandfans hebben we goed nieuws. Als u ook fan bent van de knuffelige haarband, vind dit artikel dan leuk op onze Facebook-pagina en met een beetje geluk wint u de gevlochten hoofdband Amora in grijs.

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *