Wedstrijd en schoonheidstip: Stop the water while using me

16/12/2013

Water is de basis van al het leven en de inspiratiebron voor onze nieuwe collectie, die met de slogan Blue Motion, staat voor de kleur van de hemel, water en uitgestrektheid en deze op verschillende manieren interpreteert. Het thema water bevat ook iets, dat geen ruimte laat voor vrije interpretatie: Het wordt steeds schaarser! In het jaar 2030 zullen volgens het laatste bericht van de VN drie miljard mensen wereldwijd een tekort aan water hebben! Wij hebben allemaal water nodig, maar we verspillen het toch elke dag. Daarom willen wij aan u een geweldige verzorgingserie introduceren die waterbesparing bij de dagelijkse lichaamsverzorging stimuleert: STOP THE WATER WHILE USING ME!

STOP THE WATER WHILE USING ME is de eerste natuurlijke cosmeticaserie met een duidelijke ecologische boodschap om water te besparen en met name waar deze het meest wordt gebruikt: in de badkamer. Iedereen weet dat drinkwater een schaars goed is. Maar helaas gaan vooral bij het inzepen en tandenpoetsen vele liters drinkwater ongebruikt verloren. Hier begint STOP THE WATER WHILE USING ME. De verzorgingsserie stimuleert niet alleen het zorgvuldige gebruik van hulpbronnen, maar gebruikt zelf uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Bewust wordt gelet op synthetische kleur- en geurstoffen en voor de geur zijn uitsluitend natuurlijke essentiële oliën gebruikt. De natuurlijke cosmeticaserie bevat geen siliconen, paraffine of andere grondstoffen op basis van minerale oliën. Ook de recyclebare verpakking voldoet aan de toenemende vraag naar een milieuvriendelijke maatschappij. Het puristische ontwerp, de handgemaakte, eenvoudige typografie en het beperkte kleurgebruik van zwart en wit onderstrepen daarnaast de boodschap van de producten.

Opus_Beauty_Tipp_Stop_the_water_while_using_me_GewinnspielAls u ook zo’n fan van de producten bent, hebben wij geweldig nieuws:
U kunt het volgende winnen:

  • twee zeepkoorden in beperkte oplage
  • twee zeep- en shampoosets

Het zeepkoord past bij het seizoen en is een echte favoriet, want het geeft een overheerlijke kaneelaroma af. De kruidige kaneelgeur is niet alleen kenmerkend voor Kerstmis, maar bevat ook natuurlijk antiseptische eigenschappen en werkt stimulerend en opwekkend. De set die u kunt winnen, bestaat uit ALL NATURAL LEMON HONEY SOAP en ALL NATURAL ROSEMARY GRAPEFRUIT SHAMPOO. Vooral de veeleisende huid profiteert van de zachte en reinigende werking van honing, wanneer het met water wordt gemengd. De toevoeging van biologisch verbouwde citroenen zorgt bij de zeep voor een lichte, frisse lucht en vitaliseert duurzaam. De shampoo ruikt niet minder lekker. Door de aromatische, doorbloeding stimulerende rozemarijn verkwikt deze de hoofdhuid en ieder haartype, verzorgt en beschermt ook gekleurd haar.

Zo kunt u deelnemen

Wilt u een van deze geweldige STOP THE WATER WHILE USING ME PRODUCTEN winnen? Like dit bericht dan op Facebook. Wij trekken een winnaar en maken hem of haar bekend in een reactie op het bericht.

Meer informatie over de producten op www.stop-the-water-while-using-me.de

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *