Wedstrijd: een goedvoeldag in uw thuisspa met Aesop

04/01/2014

Op nieuwjaarsochtend valt ook alle stress van de feestdagen van onze schouders. Al dat smullen en winkelen, te veel wijn en te weinig slaap komen plots tot uiting in diepe oogkringen en een doffe teint. Hoog tijd om zich een paar uur alleen op zichzelf te concentreren en uw lichaam en ziel te verwennen in de thuisspa.  We hebben een leuk 3-in-1-product voor u ontdekt, waarmee u uw lichaam heel gemakkelijk en veelzijdig kunt verwennen: de Geranium Leaf Hydrating Body Treatment van Aesop. Nog beter: u kunt hem zelfs winnen, maar begeef u eerst eens in de welzijnsoase in uw eigen huis.

Badkamerdeur toe, kaarsen aan en in de badkuip, want klamme spieren worden het best los gemaakt in heet water.  Luister naar de sound van uw favoriete cd of zet een goed audioboek op en laat uw gedachten gewoon de vrije loop. De badbelevenis wordt nog intensiever met aromatische kruidentoevoegingen en geurende oliën. Lavendel werkt bijvoorbeeld heel kalmerend, terwijl citroenmelisse hoofdpijn tempert. Zouten uit de Dode Zee hebben een reinigend en ontgiftend effect en schuimbaden met melk- of honingessenties werken verzorgend en zorgen voor een verzegelende vochtigheidskick, zodat de beproefde winterhuid niets van zijn spanning verliest.  Zelfs Cleopatra zwoer bij de verzorgende krachten van melkbaden en we volgen haar schoonheidstip. Aesop Geranium Leaf Hydrating Body Treatment kunt u namelijk gemakkelijk vermengen met een beetje melk en in een heet bad gieten voor een weldoende zintuiglijke verzorging.
Badbonus: aangezien de warme waterdamp de poriën opent, is het aanbevelenswaardig tijdens het baden een gezichtsmasker te dragen, zodat de actieve stoffen nog dieper kunnen indringen in de huid.

Bild: Aesop

Bild: Aesop

Onze huid wordt ‘s winters niet alleen gestresd door de feestdagenmarathon.  Ook de koude lucht buiten en de droge verwarmingslucht binnen vergen veel van de huid.  Gevolg: droge huidschilfers. Wrijf na het baden in cirkelvormige bewegingen met een luffa-handschoen over uw lichaam. Dat bevordert niet alleen de doorbloeding, maar verwijdert ook – net zoals bij een peeling – afgestorven huidschilfers. De huid wordt zo weer zacht en glad en is voortaan uiterst goed voorbereid op een verzorgende massage met de Geranium Leaf Hydrating Body Treatment. De aromatische oliemix (o.a. amandel, macadamianoot, bergamot, mandarijn enz.) regenereert verwaarloosde huid en vermoeide zielen met een verkwikkende geur.  Voor een extra portie zachtheid brengt u een theelepel van de verzorgende olie aan op de huid en masseert ze van kop tot teen in.  Als alternatief een paar druppels toevoegen bij de verkozen ichaamsbalsem van Aesop om de vochtinbrengende werking te versterken. Na deze goedvoelrituelen hoeft u niets meer te doen, dan u met een goed boek en een kop ontgiftende thee op de sofa te nestelen en nog een paar minuten te ontspannen.

En zo kunt u winnen:

Ontbreekt het verzorgingsproduct nog in uw thuisspa? Doe dan mee met onze wedstrijd en sleep de geurende en vochtinbrengende  Geranium Leaf Hydrating Body Treatment van Aesop in de wacht. Wat u daarvoor moet doen? Vertel ons uw mooiste goedvoelritueel. Hoe doet u de sporen van de feestdagen vervagen? Geef commentaar in de blog of op Facebook. We kijken uit naar uw tips. De winnaars worden door ons uitgeloot en bekend gemaakt in een commentaar op de post. De inzendstop voor de deelname is 12.01.2014.
Titelbild: Corbis

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *