Vicky im effortless Look mit Shorts Leisa

Vicky plus Leisa: Een dreamteam voor de effortless look

02/04/2014

Iedere luchtige en sportieve outfit krijgt toch een elegante noot met coole shorts van golvende stof. Onze gastbloggerin Vicky van Vickys Mode Blog laat ons zien hoe het moet.

Vicky laat in haar blog niet alleen haar geheel eigen look zien, maar toont ook haar talent voor effortless styling, sfeervolle teksten en stijlzekere productkeuze. Zij heeft onze zachte, maar toch sportieve zomershorts Leisa genomen en daarmee een outfit samengesteld die bij iedere gelegenheid en ieder weertype heel luchtig en tegelijk elegant overkomt.

“Ik combineer de Opus-shorts met een casual trui en mijn goede, glanzende Docs. In deze outfit ga ik zaterdag erop uit om vlooienmarkten af te struinen, spreek vrienden af en breng een ontspannen avond in de bioscoop door – natuurlijk zonder zonnebril. Met hoge hakken gecombineerd krijgt de look een compleet nieuwe uitstraling en ziet het tegelijkertijd cool en sjiek uit. Daarnaast is deze outfit perfect om te gaan stappen. De shorts zitten zeer goed, vallen ruim en er moet niet mee gerommeld worden (waarvan ik eigenlijk ben uitgegaan ^^). Ik weet zeker dat de broek in de zomer er ook leuk uit zal zien boven blote benen.”

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *