Denim Streifen Ball in Dunkelblau Sinnbild für Think Ink

True Blue: Think Ink!

18/01/2016

Het lijkt er op dat blauw bloed door de aders van designers heeft gestroomd de afgelopen tijd. De zomer collectie 2016 is namelijk blauw! Jeans in verschillende pasvormen en blauwe tinten begeleiden ons door de zonnigste tijd van het jaar.

Dunkelblaue Jeans zum dunkelblauen Denim-Hemd.

De mooiste denim: Think Ink is modern retro!

Met het motto ”Think Ink“ laat OPUS denim in alle mogelijke vormen zien. Vroeger was de blauwe stof voornamelijk bedoeld als werkkleding. Ondanks dit, zagen de jeans er clean en raw uit, in heldere blauwe tonen en zonder wassingen. Tegenwoordig is een broek pas draagbaar als het denim er »used« uitziet. Denim hoort het verhaal van de drager te vertellen, van de relaxte momenten tot wilde verhalen.

Geïnspireerd door de 70er jaren biedt Indigo blauw hoofdzakelijk luchtigheid. De kleur blauw heeft een relaxend en kalmerend effect, wat niet verrassend is omdat de kleur ons meteen aan de zee en aan een strandvakantie doet denken. Met casual, helderblauwe boyfriend jeans, prachtige washed skinny jeans en trendy flared jeans laten wij onze nieuwe lievelingskleur zien dit aankomend seizoen. We zien ook graag de Complete Denim Look waarin we opus jeans combineren met denim blouses en donkerblauwe blazers.

Eine Passform, 3 Waschungen

De mogelijkheden met denim zijn enorm.

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *