Langer, geschlitzter Rock und zarte Tops

Puur en casual: the slitted silhouette

11/04/2016

Een samenspel van verschillende lentes geeft onze outfit een dynamische look. Hoge splits in lange rokken en cardigans creëren luchtigheid. Zo ontstaat een nieuwe balans tussen duidelijkheid en complexiteit.

Langer Rock mit langem seitlichen Schlitz und leichtem T-Shirt

Simpele looks met een slitted silhouette.

Sinds Dior de kokerrok ontwierp in de jaren ‘50, wordt door modedesigners altijd gezocht naar de fijne lijn tussen nauw aansluitende silhouetten en ontspannen bewegingsvrijheid. Deze lijn loopt vaak langs de split van de rok. We gebruiken dit mode element niet alleen maar voor de bewegingsvrijheid maar ook om mooie silhouetten te creëren en een luchtige zomer outfit te dragen. Maar ook kleine, zijwaartse splitjes in pure zomertops zien we veel. Het zijn de kleine details die onze Elemental Outfits het laatste vleugje casualness geven.

Sommerliche Shorts und T-Shirt mit kleinen Schlitzen

Kleine, subtiele splits zijn het laatste detail voor sportieve elegantie.

We kunnen de split ook in de zomerse Layered Look inzetten. Wijde swingende vesten, comfortabele rokken en simpele shirts in natuurlijke, lichte kleuren zijn de perfecte basis hiervoor. Daarom – en misschien ook een beetje als eerbetoon aan Dior – zien we deze zomer splits van verschillende lengtes in onze outfits met vloeiende blouses, lange bodywarmers en prachtige basics.

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *