THE EDIT - City Jungle von OPUS Fashion.

THE EDIT – City Jungle

06/09/2019

In de City Jungle komen we culturele diversiteit en gevarieerde modetrends tegen. Dit maakt het mogelijk om in stijl over straat te gaan.

New York, New York – de stad waar alles mogelijk is, die nooit slaapt en waar we altijd iets nieuws ontdekken. Wanneer steden zo veelzijdig zijn als New York, ontwikkelt de stad een eigen leven. Net als in de ondoorgrondelijke diepten van de jungle ontstaat er een bijzonder ecosysteem dat ons meeneemt in zijn ritme, ons inspireert en prikkelt.

Geïnspireerd door de metropool New York City creëren we onze levendige collectie THE EDIT – City Jungle, die de levensstijl en sfeer van deze stad in beeld brengt. Wat mensen echt ontroert, wordt vooral zichtbaar in de straten van de grote steden. De verscheidenheid die de City Jungle voor ons in petto heeft, moedigt ons aan om nieuwe, modieuze combinaties te proberen.

animal print

Geïnspireerd door de jungle geven abstracte dierenprints elke outfit een gewaagde update en zorgen voor spannende contrasten. Ook deze  populaire dierenprints zijn dit seizoen gevaarlijk mooi.

THE EDIT - City Jungle von OPUS Fashion.

soft teddy

Of het oppervlak nu krullend of glad is – knuffelzachte teddy zorgt voor een tastbare afwisseling in het najaar en wordt zo het perfecte item voor koelere dagen in de City Jungle.

THE EDIT - City Jungle von OPUS Fashion.

fresh pea

Frisse kleuren voegen een sterk accent toe aan de collectie en laten ons in een heel nieuw licht in de grote stad verschijnen. De lichtgevende, dynamische groene tint weerspiegelt de energie en vitaliteit van de stadsjungle.

THE EDIT - City Jungle von OPUS Fashion.

snake print

De Snake Print, die goed zichtbaar wordt op het tweede gezicht, maakt elke look uniek en spannend tegelijk.  Naast de opvallende, meer contrasterende dierenprints is deze subtielere, monochrome print ook perfect te combineren in de City Jungle.

THE EDIT - City Jungle von OPUS Fashion.

fake leather

Leer heeft een zacht oppervlak en staat ongetwijfeld voor een stedelijke stijl. Met op leather-look imitaties maken we een bewuste keuzie die wel elke outfit een stoere en casual look geven zoals enkel leer dat kan.

THE EDIT - City Jungle von OPUS Fashion.
delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *