Trenchcoat und Strickpullover Detailansicht

The Comeback of the 70ies

09/02/2016

Deze lente zien de retro look van de 70er jaren terug. Maar wat is nu eigenlijk 70ies style en wat is nieuw? Het antwoord: details en pasvormen van de 70ies look zijn in een modern jasje gestoken!

Klassischer beige Trechncoat kurz und oversize

70ies Retro Style met een trenchcoat in een compleet nieuwe pasvorm.

Het hoogtepunt van de 70ies retro look is dat we de belangrijkste aspecten van de 70er jaren kunnen herkennen en tegelijkertijd de look in een frisse, nieuwe stijl komt. Zo herontdekken we de trenchcoat weer, in klassieke kleuren en met belangrijke details zoals de dubbele knooplijst en de pelerine op de schouders en rug. De wijde pasvorm is verkort en ziet er zo extra modern uit. We combineren de trench-look met de 70ies oversized look en zo is een moderne, eenvoudig combineerbare stijl ontstaan in de vorm van een lichte overgangsjas.

Oversize Strickpullover aus feinem weichen Strick in weiƟ

Ook de vrouwelijke uitlopende mouwen van de 70ies zijn terug. We vinden ze in lichte truien gemaakt van moderne materialen en met trendy kleuren. Ook lopen we weer tegen de casual oversized pasvormen aan, nu met strakke mouwen en gemaakt van mooi breigoed. De casualness van de 70ies komt terug in alle nieuwe kledingstukken!

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *