Summerdarks-Key-Colors-Colorconcept

Summerdarks – Krachtige kleuren en hun betekenis

21/05/2014

Terwijl buiten de zomer zich langzaam een weg naar uw hart baant, duikt de huidige OPUS-collectie in de nieuwe kleurenwereld van de summerdarks. Waar komen de krachtige kleuren van dit seizoen vandaan en wat betekenen ze eigenlijk?

Onze summerdarks leiden de overgang in tot de kleuren die in de herfst een belangrijke betekenis krijgen. U zult ze vanaf nu op lichte, zomerse stoffen, in nieuwe prints en bij ongecompliceerde snits aantreffen.

Belangrijk voor de zomerdarks zijn bessentinten en groentinten. Deze kleuren worden omlijst door witte tinten, zachte pastelkleuren en zwart. Wat zijn dus de belangrijkste kleuren van de zomerdarks en waarom zijn ze zo grandioos?

Green stone en Jaguar green
Groene tinten stimuleren de creativiteit. Ze zien er altijd natuurlijk uit en zorgen voor een verkwikkende frisheid. Hun kleurbetekenis staat voor evenwicht en harmonie. Dat is een reden waarom ze ook perfect geschikt zijn voor onze evenwichtige, nieuwe minimale prints.

Marone
Een zachte bruine tint geeft warmte. Bruin staat voor geborgenheid, genot en rijkdom. Daarom is een zachte top in kastanjebruin de perfecte metgezel voor de zomer.

Port
De kleur porto behoort tot de paarstinten. Paars kan de beslissingskracht bevorderen. Het staat voor iets buitengewoons,  voor idealisme, maar tegelijkertijd ook voor evenwicht. Porto is dus een heel krachtige kleur die alle andere kleuren doet stralen. Rok, hemd of blouse … in porto wordt elk kledingstuk een blikvanger.

Soft Skin
Felle kleuren zijn belangrijk om een vakkundig evenwicht in het kleurenpalet te creëren. Dit geldt zowel voor een enkele outfit, als voor complete collecties. Roostinten hebben bovendien altijd een vrouwelijke toets. Soft skin gaat daarbij heel sterk richting wit en neemt zo ook het ordenende, verlichtende karakter van die kleur op. Als melange is de kleur bijzonder levendig en zo ziet ze er elegant uit op vloeiende stoffen en licht breiwerk.

Het allerbelangrijkste is echter dat al deze kleuren samen een spannend kleurenpalet creëren, dat fantastisch combineerbaar is en u nog lang kan begeleiden.

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *