Palmen in der Abendsonne

Summerdarks: diepe, heldere zomerkleuren

04/05/2016

Met deze zomerkleuren beginnen we te dromen van vakantiebestemmingen. De Summerdarks sturen ons op een roadtrip door de zomer. Donker port, zwart, blauw en diep groen maken van deze collectie een highlight.

Overall ärmellos in Dark Port Dunkelrot

Het prachtige, natuurlijk Dark Port uit het Summerdarks kleurenpalet.

De zon is sterk. In samenhang met de andere elementen brengt ze de aarde tot bloeien, laat ze zelfs koude stenen stralen en wordt het zand van stranden gebleekt. Zo ontstaan krachtige kleuren. En deze kleuren zorgen ervoor dat onze collectie oplicht.

Het mystieke blauw, Lush Blue, dat we kennen van de ondoorgrondelijke donkere dieptes van zeeën en oceanen zien we terug in donkere denim stoffen, prachtig katoen en vloeiende blauwe jurkstoffen.

Het donkere rood dat we Dark Port noemen, zet het idee van zon op onze huid perfect in scene. De kleur doet ons denken aan verre bestemmingen en brengen ons in Oosterse sferen. Het maakt niet uit welk huidtype je hebt of wat voor pasvorm het kledingstuk heeft – Dark Port laat de stralen!

Het harmonisch afgestemde groen past perfect bij het donkere rood. Wij noemen deze kleur Grace Green, en bij deze kleur hebben we ons deze zomer laten inspireren door de rolling hills in Ierland en andere karakteristieke groene landschappen. Deze landschappen vind je ook terug in de fijne florale prints op shirts, broeken en lichte sjaals.

Balue Jeans-Hemdbluse zu dunkelblauer Baumwollhose

Summerdarks: donkerblauw denim en diepblauw katoen.

Donker wordt het met een klassiek zwart. Deze kleur zetten we alleen voorzichtig in, voornamelijk door het gebruik van accessoires. We willen de kracht van de andere kleuren niet wegnemen en daarom worden de kleuren ook gecombineerd met helder wit.

Dunkelblaues ärmelloses Sommerkleid

Diep blauw staat voor ontspanning en elegantie.

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *