Summer Pastells ñ Nieuwe kleuren om bij weg te smelten!

11/04/2013

Op hete zomerdagen schreeuwen onze gedachten om een koele verfrissing, bijvoorbeeld in de vorm van een lekkere sorbet. Daarbij moet men niet de hele dag ijs snoepen – de koele sorbetkleuren zien er ook zeer aantrekkelijk uit!

Bild: http://blog.parkerfitzgerald.com

Bild: http://blog.parkerfitzgerald.com

Pastelachtig mint of zacht sering gemengd met veel crËmig wit laten elke vrouw er zacht en vrouwelijk uitzien  De zinnelijke zomerpastels combineren zowel met een bleke lentehuid, als met een zongebruinde huid en toveren tevens op de heetste dagen frisheid in de look.

Summer-Pastells-Trendfarbe-light-iris

Icy Colours ñ zachte, koele mintgroene tinten zag men laatst veelvuldig als belangrijke kleur op de catwalks van grote designers. Ook in onze collectie spelen de zomerpastels een grote rol, want ze zijn heerlijk helder en koel. Onze lievelingskleur is geÔnspireerd op de wonderbaarlijke krachtige bloesem van de iris, die een fantastisch blauw-violet uitstraalt. Gemengd met wit geeft dit ÈÈn van de belangrijkste kleuren van onze collectie. Licht iris!

Voor de frisse zomer-look kunt u rustig meerdere pasteltinten met elkaar combineren. Lichte, zijdezachte stoffen laten de look er daarbij nog zinnelijker uitzien. Daar gaan we: Koop in de winkel een fris briesje voor in de kledingkast!

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *