Streetstyle heros: Urban looks uit New York City

06/02/2014

U bent cool en casual. Laat zien welke stijlen modieus zijn en meestal voordat ze worden gezien in grote modeshows en aan de kledingrekken van de beroemde ontwerpers. New York is niet alleen tijdens de Fashion Week een absoluut hippe mode metropool. Trendy outfits worden ook buiten de fashion week gevonden op bijna elke hoek. Wij onthullen meer over de Urban Street Style uit New York City.

New Yorkers worden beschouwd als open en zeer modebewust. Verstond men 20 jaar geleden onder de Urban Look vooral outfits die bestonden uit baggy broeken en witte sportschoenen van de hip hop scene, tegenwoordig behoort iedereen die de modetrends altijd een stap voor is daartoe: It-girls, musici, modellen, hipsters en zelfs gewone New Yorkers die het met hun looks gemaakt hebben in de fashionblogs van deze wereld en een inspiratiebron vormen voor vele ontwerpers. Hun stijlen zijn casual en comfortabel, rock, sexy, elegant en vooral: authentiek. In plaats van het kopiëren van trends van sterren en beroemdheden, maken zij ze zelf. Combineer brede truien met gescheurde jeans en comfortabele laarzen, laat delicate blouses naar voren komen onder onder ruige biker jacks. De outfits zijn niet ontworpen voor een bepaalde richting, ze hebben vooral persoonlijkheid.

Urban_Lederjacke_Opus

De stukken uit onze nieuwe collectie hebben ook karakter en zijn dus niet alleen hip in de straten van New York. Wij zeggen alleen: Puur in blouse en rok, leren jas daarover en een muts op – en de straten zijn van u.

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *