Speciale OPUS-collecties: „Denim meets Neon Pastels“

01/03/2013

“Mix it up” is het motto van de speciale lente-/zomercollecte 2013 van Opus Daarbij geldt: Tegenpolen trekken elkaar (goed) aan. Ruwe spijkerstoffen komen samen met zachte materialen en worden ongecompliceerd met elkaar gecombineerd. Daarbij mixen wij urban patronen in zomerse, lichte kleuren en neonpastels.

Wanneer de ruwe spijkerstoffen en zachte kleurtinten bij elkaar komen, dan geeft dit aanzienlijke garantie voor een happy end in de mode, want deze combinatie van deze stoffen en tinten is als voor elkaar geschapen. In de speciale Opus-collectie Denim meets Neon Pastels mengt dit modeduo zich op de mooiste wijze.

K2_Opus_Denim_Neon_Pastels_2

Als de avondschemering van een hete zomerdag: zo kan men de kleuren beschrijven die deel uitmaken van de speciale collectie. Ofwel in zachte pastel als door de zon gekust, of krachtig en intensief als ze belicht worden. Prints, zoals pinten en strepen, geven de look een urban touch. Donkere blauwtinten geven diepe, verwassen spijkerstoffen dat hoogzomerse gevoel.

Het hart van onze speciale Opus-collectie is het jeanshemd “Fabalou”. Door de verschillende wsabeurten krijgt ieder jeanshemd een eigen uiterlijk en een unieke touch. Contrasterende stikseld, hoogwaardige drukknopen en de typische schouder- en rugpassen zorgen voor zichtbare highlights en bepalen de ongedwongen charme. Het beste daaraan: De aantrekkelijke prijs voor ons kwalitatief zeer hoogwaardige jeanshemd is een bedankje voor alle Opus-fans. Wij vinden: „Fabalou“ is fabulous!

Vooral omdat het jeanshemd één van de heetste trends van de zomer oprakelt – Denim meets Denim. Bijzonder belangrijk: Wie het nonchalante comfortabel zittende denim met een topje in neon-pasteltinten combineert, kiest ‘s avonds een denim shirt in een andere wassing om eroverheen te dragen. Bij de Double-Denim-Look moet je namelijk altijd donker en licht combineren, anders ziet de Allover-Jeans-Style er al snel te zwaar beladen uit.

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *