Silent Colours – In de rust schuilt de kracht

06/05/2013

Van het avondrood van een zomerse dag die op zijn einde loopt. Een stad, die in het avondlicht wordt gebaden en omzoomd wordt door verlichte wolkenkrabbers. Monets beroemde waterlelies of de glimmende vinnen van een zeemeermin. Het zijn stille momenten van geluk, die onze nieuwe collectie inspireren en ze staat volledig in het teken van de “Silent Colours”.

Het was al in januari te zien op de catwalks op de Fashion Week van Berlijn: de modeherfst wordt donkerder. De collecties worden voortaan gedomineerd door kleuren zoals druif, ossenbloedrood, donkergroen of zwart. We gokken nu al op deze trend. Terwijl we overal verpletterd worden door een orkaan van schreeuwerige kleuren en hevige neonschakeringen wordt de zomer bij Opus met de Silent Colours ietwat stiller en minder opdringend.

De nieuwe Silent Colours staan voor de nazomer in zijn mooiste vorm. Deze volle en expressieve kleuren herinneren ons aan zwoele avonden in de stad, wanneer de zon alles onderdompelt in het avondrood, aan zonsondergangen aan zee, wanneer alles achter een pastelkleurige sluier verdwijnt. Op een heerlijk zomerse manier richten ze onze blik op probleemloze dagen, op geurige bloesems en gelukkige momenten.

Met de tinten Very Berry, Mermaid, Grape en Blue Moon slaat Opus een harmonische weg in. Een spontane, natuurlijke en ongekunstelde weg. Het is aangeraden de kleuren met elkaar te combineren, omdat ze er op lichte materialen van de meest verschillende stoffen vooral gemixt authentiek uitzien. Ze beslaan de hele bandbreedte van de zomer en komen losjes en ongecompliceerd over.

En ook bij de echte klassiekers wit, nude en grijs hebben de stille kleuren een fantastische uitwerking. Met een simpele look toont u uw totale straalkracht ook in grote of kleine all-overprints. In tegenstelling tot felle kleuren presteren de Silent Colours altijd en overal. Ze dringen zich niet op de voorgrond, maar vormen toch het middelpunt van de outfit, ze delen de aandacht en worden alleen zo een hoogtepunt. Titelbild: via Tumblr

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *