Saturday Laziness: Comfortabele look voor thuis

17/02/2014

Het hele weekend alleen regen, vrieskou en ijzige wind. Dit weer is perfect voor een luie zaterdag. Schuif de drukke to-do-lijsten gewoon een keer aan de kant en vier het “Nietsdoen” op zijn best. Op de bank, benen omhoog en de boel lekker de boel laten. Het wordt pas gezellig met een kop warme chocolade, de favoriete serie op tv en het aangename gevoel dat we er met een comfortabele look ook echt goed uit kunnen zien. Dit is de nieuwe cosy coolness.

Joggingbroek en baggy look? Ja, dat is op een zaterdag thuis prima. Wij willen ons er tenslotte comfortabel in voelen. We moeten echter wel een goed figuur slaan. De nieuwe outfits voor thuis zijn zeer zacht en hebben een wijd model. De stoffen moeten licht, maar niet te dun zijn – eisen waaraan onze collectie in alle opzichten voldoet. Onze shirts en sweater zijn absoluut comfortabel, zacht en toch stijlvol, zodat u ze perfect kunt combineren met een joggingbroek en warme pantoffels. En het beste: De lazy looks kunt u met een zuiver geweten dragen buiten de vier muren.

Wie zijn Lazy Saturday wil gebruiken om online te winkelen, kan de tijd heerlijk doorbrengen in onze winkel. Hier vind u de beste stijlen en accessoires voor de perfecte verwendag. Misschien ontbreekt het u nog aan de bijpassende deken voor de bank of geparfumeerde zeep voor een bad? Let´s get lazy!

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *