Schwarzes, knielanges Kleid und Hemdbluse in Weiß

Past Perfect

13/07/2016

Was vroeger alles beter? Volgens ons niet! Maar we kunnen natuurlijk wel de beste ideeën van het verleden meenemen en vandaag weer gebruiken. Zo ontstaat nostalgie: past perfect.

Vintage is dead – Long live nostalgia! We gebruiken het woord vintage als we verwijzen naar relikwieën en objecten die ons herinneren aan een bepaalde tijd. Nostalgie is meer dan dat, het overstijgt vintage. Nostalgie roept de mooiste herinneringen op.

Weißes Hemdkragen zu schwarzem Oberteil

Past Perfect is geïnspireerd door de 60ies

Wij zetten de nostalgische invloeden uit de jaren ’60 en ’70 om in nieuwe, comfortabele en moderne combinaties. We laten je frisse nieuwe looks zien die je goed bij zomertemperaturen dragen kunt, maar ook al een vleugje herfst hebben. Deze items brengen een gevoel van nostalgie!

Sweatshirt mit Rollkragen und gekrempelte Anzughose

Mooie Head to Toe Look bestaande uit broek en trui

Zo krijgen we door suède details, tegenwoordig trouwens helemaal vegan, een hippie feeling en ook de A-silhouetten doen ons terug denken aan de ‘60er jaren. De herenlook van de 70ies hebben we omgezet in een Easy Comfort Classic look, waarin je ook ziet dat de krijtstreep weer he-le-maal terug is. OPUS drukt nostalgie in een moderne versie uit. For nostalgia’s sake, let’s do it again!

Look mit Funnelneck Shirt und 60ies Rock

De Past Perfect collectie heeft nieuwe vormen inclusief de mooie funnelneck

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *