Onze gastblogger Jil is dol op de leren jas “Joody”

12/09/2013

Er zijn een paar basisstukken die onmisbaar zijn in elke kleerkast, omdat ze heerlijk veranderlijk zijn en elke outfit oppeppen. Een daarvan: de leren jas “Joody”. Onze gastblogger Jil verraadt waarom de gewatteerde jas uit honderd percent echt leer haar nieuw lievelingsstuk is en hoe u ze in de herfst heel gemakkelijk stileert tot de nonchalante look.
“Ik ben helemaal gek op de leren jas met all-over-watering van Opus. Het leer voelt ongelooflijk zacht aan en ligt aangenaam op de huid. Precies deze “leren jas-look” ontbrak nog in mijn kleerkast, aangezien de eenvoudige bikersnit met de watering een cool detail krijgt, dat de jas omtovert in een echte blikvanger.
Leren jassen zijn op het einde van de zomer en aan het begin van de herfst mijn favoriete begeleiders, omdat ze zo veelzijdig gebruikt kunnen worden.  Met de verschillende combinaties en de geschikte accessoires kan de jas niet alleen rockachtig, maar ook op veel andere manieren gestileerd worden. Gewoon zo zoals het u op het moment invalt.
Zoals u kunt zien aan mijn styling, heb ik deze keer een nonchalante outfit gekozen en heb ik de leren jas gecombineerd met een zwarte skinnyjeans en een los zittend jeanshemd. Ik kan me de jas echter ook waanzinnig goed voorstellen op een zwarte puntrok of een beigekleurige jurk. Dat is nu ook het mooie aan een leren jas: u moet er geen uren lang mee voor de spiegel staan en zich het hoofd breken over waarop ze past en hoe ze gestileerd kan worden. U zult zich eerder afvragen wanneer u alle combinatie-ideeën ook werkelijk zult kunnen dragen… J”

Jil Rosewick
Blog: http://jillepille.com

Opus_Gastbloggerin_Jil_Rosewick_jillepille

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *