Nieuwe zomertrend: structures meet non-colours

14/06/2013

Het is zomer! En in de mode draait het om kleuren, kleuren en nog eens kleuren. Eigenlijk. Maar stiekem en sluipenderwijs is er een nieuwe trend ontstaan die rust brengt in de kledingkast. Wie houdt van spannende structuren en interessante oppervlakken, mag het nu ook wel eens zonder kleuren doen en zich in plaats daarvan kleden in wit, grijs en zwart. De combinatie van spannende oppervlakken en zachte tinten creëert een nieuwe modefavoriet: structures meet non-colours.

k3-structures-meet-non-colours-detail

Of het nu gaat om lichtgewicht breisels, metallic garens, subtiele melanges of om ausbrenner ¬– met structuren breng je je look tot leven. Glad op volumineus, geruwd op transparant of zacht op stevig. Saai zal het met deze trend niet worden, de mogelijkheden zijn immers vrijwel onbegrensd. En daarom wekken de outfits een bijzondere en doordachte indruk, en zien ze er ondanks de koele kleuren zomers uit.

Contrast, dat is het toverwoord. Prints in zwart en gebroken wit, bovenstukken in zachtgrijze, gebreide look of verwassen zwarte jeans – dit alles zorgt voor een krachtige en moderne stijl. Daarbij is het belangrijk om er een stralende look van te maken, wat wonderwel lukt dankzij het frisse wit en het heldere steengrijs. Vooral voor op het werk of bij officiële gelegenheden is deze stijl de perfecte keuze, als u ontspannen maar toch correct gekleed voor de dag wilt komen. Heerlijk natuurlijk!

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *