Moet om patronen te mixen – Mix & Match met prints

14/03/2013

Gestreept met geruit en slangenprint met luipaardprint. Er waren tijden waarin deze mix van patronen veeleer aangeduid werd als “bad taste”. Niet dit jaar! Nu laat de mode zich van haar experimentele kant zien en het mixen & matchen van verschillende prints hoort vanaf nu bij het juiste modegeluid. Moedige mixen, die u bevallen en creëer daarbij opwindende looks met een hypnotiserende werking. Maar zelfs voor de meesters van Mix & Match zijn er enige regels die in acht genomen moeten worden.

Hier volgt onze combi-etiquette:

1. Liefhebbers van experimenten mixen graag ruiten-, strepen- en bloemenprints met grafische patronen. De compositie kan, aangezien de prints elkaar versterken in de mengeling. Zolang de verschillende dessins in complementaire kleuren gehouden zijn, is alles toegestaan.

2. Om ervoor te zorgen dat de overbuur niet duizelig wordt, kan de look heel eenvoudig met een universeel stuk (blazer of mantel) tot bedaren gebracht worden.

3. De kleuren moeten een geheel vormen! Verplaats je met je mix van patronen in een wereld van kleur, want hoe meer verschillende patronen je draagt, hoe belangrijker het is dat er ten minste één kleur door de gehele outfit loopt.

Dus: Toon moet voor het mixen van patronen!

K2-Mix-and-Match-mit-Prints

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *