Mitarbeiterliebling im OPUS Online Shop!

Medewerkers Favoriet Louisa

23/11/2019

Wat Louisa deze feestdagen aan gaat trekken hoeft ze zich geen zorgen over te maken.

Louisa werkt bij goederenbeheer van OPUS en is onder meer verantwoordelijk voor het shop-in-shop ruimtebeheer. Bij het stylen van haar outfit is het belangrijk dat ze zich comfortabel voelt en dit ook kan uitstralen. Ze is enthousiast over de perfecte outfit die ze heeft gevonden voor de festiviteiten in December.

Mitarbeiterliebling im OPUS Online Shop!

Vooral deze maand hebben we verschillende materialen om uit te kiezen: Leather-looks, velvet en glanzende details zijn modieuze hoogtepunten en zijn perfect voor feestelijke gelegenheden. Daarom heeft Louisa gekozen voor een stijl die alle trends voor de feestdagen samen brengt.

Louisa brengt Kerstmis graag door met haar geliefden. Ze blikt alvast vooruit: we komen gezellig samen, proosten op elkaar, het afgelopen en het komende jaar.

“Kerstmis betekent voor mij genieten van de tijd samen familie, maar ook met vrienden die met Kerstmis thuiskomen.”

Mitarbeiterliebling im OPUS Online Shop!

2020 begint ze al skiƫnt in de bergen van Oostenrijk. En voornemens voor het nieuwe jaar? Die vermijdt ze, omdat de focus hierop na vier weken toch weer verslapt. Haar persoonlijke ritueel:

“We moeten ons bewust zijn van gebeurtenissen het afgelopen jaar… Belangrijke relaties, die we misschien een beetje verwaarloosd hebben, moeten meer worden gekoesterd”.

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *