Mitarbeiterliebling von OPUS Fashion.

Medewerkers Favoriet Laura

22/01/2020

Laura werkt in de e-commerce afdeling voor OPUS en houdt vooral van de frisse voorjaarskleuren.

Laura is fan van de nieuwe stijlen voor het aanstaande seizoen. Monochrome looks, vooral in haar favoriete kleur blauw, in het bijzonder. Op dit moment schommelen de temperaturen nog steeds en het is niet makkelijk om een outfit te vinden die geschikt is voor werk en vrije tijd. De combinatie van een klassieke businessbroek en een comfortabele hoodie zorgt voor een moderne, casual look. De blazer rondt de outfit af en geeft de look een klassieke touch.

Zachte kwaliteiten voelen niet alleen heerlijk op de huid, maar zijn ook bijzonder comfortabel om te dragen. Laura vindt het belangrijk om in de eerste maanden van het nieuwe jaar warme maar subtiele stoffen te gebruiken. Daarom kiest ze voor een moderne mix van klassieke must-haves en comfortabele items.

Mitarbeiterliebling von OPUS Fashion.

 “Het nieuwe jaar is begonnen en ik begin het seizoen graag met frisse kleuren. Het is voor mij belangrijk dat mijn outfit chique is maar toch super comfortabel, want ik wil me de hele dag op mijn gemak voelen in mijn look”.

Aan het begin van een nieuw jaar stelt Laura altijd nieuwe doelen die ze wil bereiken. Ze hecht niet veel waarde aan  goede voornemens, omdat we over het algemeen altijd moeten proberen het beste uit onszelf te halen. Want uiteindelijk gaat het erom wie we zijn, wie we willen zijn en of we gelukkig zijn. Laura‚Äôs persoonlijke doel voor 2020:

 “Ik wil proberen mijn leven wat meer te vertragen. In mijn werk en in het dagelijks leven wordt alles steeds sneller. Ik wil bewust wat meer tijd nemen om me te concentreren op mijn behoeften.”

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *