Mitarbeiterliebling von OPUS Fashion.

Favoriet van de Medewerker Judith

13/03/2019

Judith werkt sinds november 2018 bij het goederenbeheer van OPUS. Daarvoor doorliep ze verschillende afdelingen als trainee. Denim is dagelijks onderdeel van haar outfit.

Judith kan zich nauwelijks een dag voorstellen zonder denim – en terecht! Niet in de laatste plaats is dit natuurlijk ook te wijten aan de variatie die de stof biedt, er is altijd een geschikte look te creëren.

Mitarbeiterliebling von OPUS Fashion.

Denim op kantoor? Het was een paar jaar geleden ondenkbaar.  Tegenwoordig dragen we denim niet alleen als broek, maar ook als jas, shirt of rok. Vooral op de laatste dag van de week – ook wel bekend als casual Friday – dragen we comfortabele, casual denim.

Of het nu gaat om denim in combinatie met ruitjes, kleur of denim – dit seizoen zijn er geen grenzen. Wat het speciaal maakt? Denim is gewoon een echte all-rounder. Gemakkelijk te combineren en het voegt een vleugje cool toe aan iedere look.

Mitarbeiterliebling von OPUS Fashion.

„Als we denim op denim willen combineren, moeten we ervoor zorgen dat de blauwe tonen altijd dezelfde tint hebben, of dat de optica zichzelf herhaalt. Mijn favoriete denim item is het spijkerjack. De pasvorm is gewoon perfect.”

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *