Medewerkers Favoriet Jenice

01/04/2020

Jenice werkt al meer dan twee jaar bij Opus als merchandise controller. Ze vertelt ons hoe ze in de mode-industrie is begonnen en hoe haar garderobe uitziet.

Dus, Jenice, vertel ons, hoe ben je in de modebranche gerold?

Voordat ik mijn carrière in de modebranche startte, deed ik na het behalen van mijn middelbare school diploma een Vrijwillig Cultuurjaar (FKJ). In deze periode heb ik verschillende ervaringen kunnen opdoen met het organiseren en uitvoeren van culturele evenementen en kunstprojecten. Daarna ben ik begonnen met mijn studie met een focus op fashion management op de afdeling textiel- en kleding technologie. Tegelijkertijd werkte ik in een kledingwinkel, omdat het voor mij belangrijk was om de processen in de gehele mode-industrie nog beter te leren kennen.

Mitarbeiterliebling von OPUS Fashion.
Jenice liebt den Frühling und die frischen Looks in der Saison.

Hoe ziet je kledingstijl eruit?

Ik zou mijn stijl omschrijven als minimalistisch, clean en sportief. Geen wonder dat de helft van mijn kast gevuld is met witte items. Deze kleur is de perfecte allrounder voor mij. De andere helft van mijn garderobe bestaat uit subtiele tinten beige, bruin, kaki of blauw.

Welke look vind je momenteel het mooist om te dragen?

Er is één look uit onze huidige collectie die ik het mooist vind: de combinatie van een plooirok en een gebreide trui. Deze look was een van mijn favorieten vanaf het begin. De vrouwelijke plooirok en de sportieve trui – die combinatie ben ik gewoon.

Hoe breng je de lente door?

Ik kijk er vooral naar uit om weer buiten te zijn als het mooi weer is. Bovenaan mijn lijstje: genieten van de zon en een ijsje eten. Ik hou ook van buitensporten. Als het weer goed is, ga ik graag joggen of skeeleren.

Jenice, een laatste vraag, hoe zou je jezelf in drie woorden omschrijven?

Geduldig, vrolijk en empatisch.

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *