Mitarbeiterliebling von OPUS Fashion.

Favoriet van de Medewerker Heike

22/05/2019

In het interview: Heike van het Food Team op het hoofdkantoor van OPUS. Naast haar voorliefde voor ongewone recepten houdt ze ook van de actuele mode.

Wat is je favoriete recept?

Pff, dat is geen gemakkelijke vraag. Ik denk dat mijn favoriete recept geroosterde bloemkool – gekruid met een beetje olie, zout, tahini en komijn – is. Snij de bloemkool in kleine stukjes en meng deze door de marinade. De bloemkool bereid je in de oven in 20 minuten op 160 graden. Een beetje verse peterselie er over en klaar!

Wat is je recept voor perfecte styling?

Ik speel graag met contrasten: smal en breed, luid en stil, opvallend en eenvoudig. Om de perfecte styling te garanderen, zorg ik er altijd voor dat de tegenpolen elkaar aantrekken en harmoniseren.

Mitarbeiterliebling von OPUS Fashion.

Waar vind je inspiratie voor nieuwe recepten?

Meestal op het internet. Ik hou van het lezen van blogs, maar ik zoek ook vaak specifiek op Instagram of Pinterest. Van tijd tot tijd kijk ik in verschillende tijdschriften of boeken. Ook op reis bedenk ik nieuwe recepten. Ik houd altijd mijn ogen open, inspiratie is overal.

Waar ga je het liefst naar toe op reis?

Mijn favoriete locaties zijn de Algarve, Norderney en Mallorca. Ik ben een echt natuurmens en breng mijn vrije tijd graag door aan de zee.

Hoe ziet jouw perfecte strandoutfit eruit?

Voor mij is dat lichte, losse lange blouse. In het zomerseizoen draag ik graag Summer Darks in combinatie met een opvallend accessoire, bijvoorbeeld een tas met animal print. Als het ’s avonds koeler wordt, combineer ik dit met een skinny jeans.

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *