Mitarbeiterliebling von OPUS Fashion.

Favoriet van de Medewerker Franzi

10/04/2019

Franzi werkt al bijna drie jaar bij het service-team van OPUS. Ze heeft haar look het liefst praktisch, maar ook vrouwelijk. Hoe lukt dat?

Het is een van de belangrijkste trends dit seizoen: de Utility-look. Deze stijl is nu vrouwelijker dan ooit tevoren. Franzi houdt vooral van deze nieuwe, subtielere interpretatie van de trend:

“Individuele items zijn zo gestyled dat alle looks zelfvertrouwen geven, maar ook een zachte en vrouwelijke uitstraling hebben.”

Mitarbeiterliebling von OPUS Fashion.

De zachte kleuren beige en wit bereiden ons voor op de lente. Praktische pasvormen en stevige materialen die gecombineerd worden met soepelere materialen.

De stof Lyocell is bijzonder zacht en vrouwelijk. Het gladde oppervlak en zijdezacht gevoel zijn uitzonderelijk; het koelt af als linnen en absorbeert beter dan katoen. Dit maakt het materiaal uitermate geschikt voor een Utility-look als het weer warmer wordt.

Mitarbeiterliebling von OPUS Fashion.

De focus op de Utility-trend gaat niet alleen om materialen, maar ook om de praktische en verfijnde details. We kunnen eenvoudig de mouwen oprollen en vastmaken, om de blouse nonchalant te dragen. De vrouwelijke Utility-look is klaar voor de lente.

„Mijn favoriete voorjaarslook is er een met een vrouwelijke uitstraling. Ik hou vooral van de mix van vrouwelijke details en een praktisch ontwerp, evenals de kleurencombinatie van beige en wit.”

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *