Mitarbeiterliebling im OPUS Online Shop!

Medewerkers Favoriet Anna

16/11/2019

Anna ondersteunt ons al enkele maanden in de outlet en vertelt ons meer over de turbulente dagen in de outlet in aanloop naar de gezellige kerstperiode.

Kerstmis nadert, we zijn begonnen met onze inkopen. Na het Black Friday Sale Weekend in november zijn de dagen voor Kerst de meest populaire en drukke dagen om te shoppen – dit geldt ook voor Anna, ze gaat in de adventstijd graag winkelen om haar inkopen te doen.

Als ze niet aan het werk is in de outlet, brengt ze de laatste dagen voor Kerst alsnog door in winkels, op zoek naar geschikte cadeaus. Daarbij kunnen winterse en knusse kleding voor de feestdagen natuurlijk niet ontbreken.

Mitarbeiterliebling im OPUS Online Shop!

Anna houdt van warme, winterse kleding. Warme mutsen en sjaals om je goed in te pakken tijdens de koude dagen. Ze vindt het een uitdaging om een feestelijke look zo te combineren dat deze ook goed in het dagelijks leven kan worden geïntegreerd. Hierbij laat ze zich inspireren door huidige trends om nieuwe combinaties te creëren.

Na de drukte van December in de outlet en met alle voorbereidingen kijkt Anna uit naar ontspannen kerstdagen. Haal diep adem, laat los en geniet: dat mag dan eindelijk. We gunnen ons allemaal een beetje adempauze en kijken uit naar gezelligheid met vrienden en familie: samen ontspannen, terugkijken op het afgelopen jaar en de dagen aftellen tot het nieuwe jaar.

Mitarbeiterliebling im OPUS Online Shop!

Een hele maand lang brengt de kersttijd ons momenten vol stress en hectiek, maar ook van grote vreugde en diep bewustzijn. En volgend jaar? Anna zal hier zeker een aantal voornemens voor maken. Maar ze zal zich er waarschijnlijk niet stipt aan houden, de ervaring leert immers: “Meestal gaan de dingen anders dan wat we van plan waren, daar is niks aan te doen”.

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *