3/4 Stoffhose in Schwarz zu weißer Kimono-Bluse

Limited Edition: Think Ink, think Essence.

02/03/2016

Frisse kleuren, diep blauw, traditionele materialen en een echte OPUS twist – dat zijn de ingrediënten voor de Limited Edition deze zomer. Lees verder om te kijken wat je verder van de Limited Edition kunt verwachten.

De zon schijnt, de dagen worden langer en we hebben meer tijd om voor onszelf te zorgen. Het motto is: Self Essence. Wij nemen meer tijd voor rust en zorgen ervoor dat ons lichaam ontspannen is door ons alleen te concentreren op het essentiële. Deze levensstijl vind je ook terug in de stijl van onze kleding.

Weiße Bluse mit 3/4 Ärmeln und Kimono Kragen

Purisme en traditie treffen elkaar in deze Aziatisch geinspireerde blouse.

Voor onze gevoelige en coole looks maken we gebruik van de duidelijke vormen uit de Aziatische traditie. De pure, kimono-achtige pasvormen komen in kleuren zoals Beige Dried Ginger of de lichtblauwe Open Sky kleur. We combineren deze kleuren met helder witte nuances. Daarnaast zien we een samenspel tussen marine blauw en washed tencel en denim tinten. De diepe Indigo kleur begeleidt ons met de Think Ink trend door de hele zomer. Ontspanning en kracht gaan hier stijlvol tezamen.

Hellblaues Jeanskleid Sommer 2016 von OPUS

Aziatische pasvormen, Denim en Tencel: Dat is de Limited Edition van OPUS in de zomer 2016.

In de zomer laten we de zon het liefst zoveel mogelijk schijnen op onze huid. We dragen 7/8e mouwen, luchtige rokken of zomerjurken. Onze kledingstukken zien er uit alsof ze door de zon gebleekt zijn en zorgen laten je door middel van lichte kleuren en zomerse decoratie stralen! De door Aziatische geïnspireerde patronen zijn puur en natuurlijk. Al met al verbindt deze Limited Edition de Aziatische esthetiek met de luchtigheid van een zomerse dag. Een Essence van diep blauw en lichte kleuren, een essentie van purisme en natuurlijkheid.

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *