Licht, luchtig, losjes – het nieuwe zomerse breiwerk-

22/04/2013

Breiwerk en zomer kunnen normaal even moeilijk gecombineerd worden, als Maja de Bij en een actiefilm. We associĆ«ren breiwerk immers met koele dagen, waarop we gezellig in een dikke trui kruipen en niet met de eerste, verwarmende zonnestralen die onze huid zachtjes kriebelen. Dat was tenminste tot nu toe zo. Wol hoort vanaf nu immers niet alleen bij de winter! Met breiwerk laten we geen steken vallen en we stileren het ook ‘s zomers over korte broeken of lange (chino’s en jeans).

Onze nieuwste mazen verrassen door het zachte garen en luchtdoorlatende materialen zoals tencel, katoen en linnen. De truien, jasjes en topjes komen met hun losse mazen in het nieuwe seizoen opwindend, nieuw en avontuurlijk over. Ze laten een blik toe op het topje of de licht gebruinde zomerhuid eronder. Dankzij hun luchtige look zijn ze nu al lievelingsstukken, die zich buiten op frisse barbecueavonden of onderweg in een gekoeld vliegtuig of in de auto zachtjes en met een fatsoenlijke doorzichtigheid tegen ons nestelen. Eenmaal gedragen, geven we ze het liefst van al niet meer af. Want het behaaglijke pluspunt aan zomers breiwerk zijn naaste de losse weeftechniek, de zachte vezels, die heerlijk afkoelend op de huid werken.

Ongecompliceerd met strakke topjes en korte shorts, vrouwelijk op gestroomlijnde kleren of casual in combinatie met een kleurig hemd en skinny pants – Zomers breiwerk biedt ons oneindig veel stylingsmogelijkheden. Daarom zijn we zeker van deze trendvoorspelling: de zomer staat aan de deur, het breiwerk blijft!

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *