Leuke cadeau-ideeën: accessoires en meer voor Kerstmis

02/12/2013

Het is toch altijd hetzelfde. Op de vraag wat mama, zus of de beste vriendin wil voor Kerstmis luidt het antwoord meestal: “Kies gewoon iets leuks!” Oké dan, maar wat is iets leuks? Iets zelfgemaakts misschien? Iets aparts? Iets nieuws? “Leuk” hoeft tenminste niet hetzelfde als duur te betekenen. Het is de attentie die telt. Daarom hebben we voor u even nagedacht en vele leuke cadeau-ideeën uit onze collectie en andere leuke onlineshops samengesteld…Let´s go Christmas-Shopping!

De met gouden pailletten versierde omhangtas Anscha is niet alleen een hoogtepunt voor elke outfit, ze is ook meteen de directe begeleider voor het oudejaarsfeest. Ze is niet te zwaar of lomp en net groot genoeg voor de belangrijkste party essentials zoals geld, mobiele telefoon en lippenstift. IJskoude oren zijn toch wel het jammerlijkste aspect van de winter.  De knuffelige oorwarmers Alile geven de kou echter geen kans. Daarvoor zorgt het zachte imitatiebont, dat de gevoelige oren beschermt tegen wind en kou. Heel modieus en absoluut kapselvriendelijk. De oorwarmers zien er nog leuker uit in combinatie met de passende lussjaal Alixa uit hetzelfde knuffelige imitatiebont. Hij zit lekker nauw en is vooraan gedraaid, wat hem ook zonder jasje een leuke stylingpartner maakt.

Elke simpele look wordt meteen veel spectaculairder met de gebreide set van de muts  Ariadne en de handschoenen Apolda. De tweekleurige look past perfect op de hippe zwart-witlook. De liefde voor details bewijst de set bovendien door de kleine pailettenversiering. Extra casual: de nonchalante beanievorm van de gebreide muts – deze winter een echt hebbeding. Iets eleganter en uit leer – dat zijn onze kwalitatieve handschoenen uit wildleder Almax. Een groot pluspunt is niet alleen het zachte beige, dat op nagenoeg elke mantelkleur past, maar ook de superzachte binnenvoering en de opvallende naden op de handrug. Voor iedereen die u met Kerstmis graag een paar lieve woorden wenst toe te sturen, hebben we een leuke kerstkaartenset met volledig individuele motieven samengesteld. De kwalitatieve kaartenset komt in een leuke verpakking van zijdepapier en is ideaal geschikt om te schenken en te verzenden.

Natuurlijk hebben we ons voor u ook nog in een paar andere leuke winkels begeven op zoek naar unieke en originele cadeau-ideeën. Dat zijn onze favorieten:

Het schrijfvlak op onze post- en vouwkaarten kunt u bijvoorbeeld heel gemakkelijk, maar prachtig versieren met de populaire motiefstempels van bastisRike. Strikjes, kerstbomen of dennenappels… Onder het label bastisRike ontwerpt Henrike Schoen unieke en mooie stempels, creëert papierartikelen, stoffen en andere interieurproducten. Kleine tip: de schattige details zijn ook leuk op cadeaukaartjes.

Soms wenst men zich in de hectische kerstperiode ook gewoon alleen een beetje meer tijd voor zichzelf en zijn dierbaren. Tijd kan noch verpakt noch geschonken worden, maar wij hebben wel een paar tips over hoe men hem bewuster kan gebruiken. Wat denkt u bijvoorbeeld van een goed boek, of voor wie niet graag leest, een goed luisterboek. De bestseller „Voor Jou“ is een schot in de roos en is in 2013 verkozen als populairste roman. Nu kunt u het meeslepende verhaal ook als audioboek beluisteren. Wie het verhaal al kent, grijpt gewoon naar Jojo Moyes’ even veelbelovende opvolger „De laatste liefdesbrief“ (onlangs verschenen bij uitgeverij de Kern).

Audioboeken beluisteren en films bekijken. Dat gaat ondertussen heel gemakkelijk met de iPad, maar noch ontspannender wordt het in een hete badkuip. Met de iPad-houder WOOD U? RELAX“ is ook de logistieke uitdaging opgelost. De houten houder past immers op elke badrand. Zo wordt de iPad in de optimale hoek geplaatst voor een ontspannen gebruik. En ten slotte hebben we nog iets origineels ontdekt om mee te nemen naar het kerstfeest: de dekselopenhouder Elch van ninelives. Met de grappige dekselopenhouder uit berkenhout kookt er niets meer over. Schattig en nuttig tegelijkertijd.

Zit er iets bij voor u? Met deze tips kunt u zeker een paar cadeaus van uw winkellijstje wegstrepen. We wensen u een ontspannen en bezinnelijke pre-Kerstperiode!

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *