Kofferjurken – de perfecte vakantiebegeleider

20/06/2013

Zijn ze niet praktisch? Ze passen in elke tas, hoeven niet gestreken te worden en we zijn er in een mum van tijd perfect mee gekleed – kofferjurken zijn onze lievelingen van het seizoen! In berry, blue moon, grape of soft skin, eenkleurig of met modieuze all-over-prints, met of zonder mouwen – ze zijn zo prachtig veelzijdig dat we de hele zomer door het liefst niets anders zouden willen dragen.

Erin kruipen, combineren met passende accessoires en klaar! Zo ongecompliceerd kan mode zijn. De easy-to-wear-and-care-materialen neutraliseren het plaatsgebrek in koffers en tassen, hebben geen strijkijzer nodig en voelen zacht aan op de huid. Dankzij hun vloeiende look creëren ze een verleidelijk vrouwelijk silhouet, dat zowel in de vrije tijd als op kantoor werkt en ongecompliceerd gedragen kan worden met blazers, cardigans en lichte doeken. Door hun veelzijdigheid zijn de ontspannen kofferjurken zo onweerstaanbaar. Gewoon wassen, drogen en zonder kreuken opnieuw aantrekken. De zachte multitalenten zijn heerlijk comfortabel en absoluut makkelijk in de verzorging.

Daardoor kunnen we nauwelijks beslissen en dragen we de luchtige kofferjurken voortaan op elke dag van de week, vrij volgens het motto “dress me up with style”. Op maandag als easy-look met zomerlaarsjes en een legerjas, dinsdag stileren we de jurk verfijnd met een zacht doek en pastelkleurige ballerina’s, woensdag in zakelijke stijl met blazer en pumps, donderdag dragen we er een overgrote cardigan en statementketting op, om de jurk raffinement te geven en op casual friday combineren we hem met een denimblouse en gymschoenen. Kleren voor elke dag van de week! Het moet gewoonweg zomer zijn…

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *