Tagarchief: metallics @nl

All day festive looks: als casual en elegantie elkaar ontmoeten

25/11/2013

Het herfst-/winterseizoen zorgt dit jaar voor sterke en zelfverzekerde looks. Of het nu met een grafisch energetische strengheid is, of een mystieke en verleidelijke weelde of een verrassend glinsterend gemak – de nieuwe vrouwelijkheid van onze vrouwencollecties demonstreert kracht en veelzijdigheid. Met de hoogtepunten uit de feestcollectie zorgt u al vóór de jaarwisseling voor een klein mode-vuurwerkje.
  Lees verder

delen

Donsjas Woody – vederlicht en superwarm

26/07/2013

De nazomer brengt ons op modevlak af en toe in een moeilijk parket. Wanneer de nachten ‘s avonds kouder worden, is het soms al wat te fris voor luchtige sweatshirts. Anderzijds is net natuurlijk nog veel te warm voor een winterjas en een knuffelige wollen trui. De oplossing bevindt zich in het midden: onze donsjas Woody. Ze kan gemakkelijk over truien, bloezen of jeansjasjes getrokken worden en vervolledigt de casual look in nieuwe trendkleuren zoals bessenrood, blue moon of goud.

Lees verder

delen

Coated Denim – Broeken met highlights erop

24/07/2013

Achter elke collectie schuilt een lang, creatief proces met heel veel passie. Deze keer maakt een gouden zadel van een ezel wel een paard.  Onze nieuwe lievelingsmodellen verrassen met leuke coatings. Als je de Engelse term “coated denim” vertaalt, betekent het dat de jeansbroek een deklaagje heeft gekregen. De nieuwe blikvangers op onze broeken: glans-, vintage- en leereffecten. Kijk zelf maar eens.

Coatings voelen aan alsof het katoen van het denim bedekt is met een wassen laag – of die nu blinkt als goud of eruit ziet als leer. Er zijn inderdaad oneindig veel, heel speciale werkwijzen om een broek een deklaagje te geven, maar het effect is daarbij steeds weer spannend en uniek.

Leather coating:

Het kan leerachtig zijn, zodat een katoenen broek het cachet krijgt van een echte leren broek. De broek zit net als bij leer koel, de knipjes en zitplooien zijn al in de broek ingewerkt. De look van een echte leren broek wordt perfect nagebootst.

Opus_Coated_Denim_Goldeffekte

Dusty Metallic Coating

Dat zijn de nieuwe blikvangers! In een uiterst technologisch procedé wordt op uitgekozen plekken zilveren, gouden of bronzen verf gesproeid en wordt zo een absoluut, individueel resultaat bereikt. De leuke metallic-effecten werken daarbij zo, alsof je als een gouddelver door de mijnen bent gekropen. Opgelet: elke broek is een echt uniek stuk en zal daarom bij elke wasbeurt individueel veranderen, omdat het proces van de coating niet voor altijd gelijk blijft. Daarom moet je zulke broeken altijd binnenstebuiten wassen en goed letten op het wasetiket.

Glans en effecten zijn definitief een modethema en kunnen ook ontstaan via het garen. Chroomeffecten en iriserend garen maken een nieuwe en moderne indruk – net als de metaal- en goudglans op onverwachte stoffen zoals linnen en jeans. Deze glanzende vintage-effecten werken overigens bijzonder goed op kleuren zoals antiek roze en soft skin.

Very special treatment for very special pants – golden times!

 

delen