Coole Jog Pants mit Strickpullover und Vans.

Jogpants: doen en niet doen

21/01/2015

Comfortabel, nonchalant, cool: jogpants zijn een logisch gevolg van de nieuwe modewaarden. Dus passen ze perfect in de OPUS-collectie. Alleen, hoe draagt men ze eigenlijk? Hier zijn onze belangrijkste tips:

Doen
Voor jogpants vervangen we de klassieke jerseystof door nieuwe materialen, zoals vloeiende viscose, tencel of kunstleder, terwijl de snit met zijn volledige nonchalantie behouden blijft. Zo laten jogpants zich ook combineren met fijn gebreide truien of klassieke hemdblouses.


Niet doen

Vermijd te opvallende patronen of ongewone snits voor de top die u erop draagt. De broek zelf moet immers de blikvanger zijn. En ze komt het best tot uiting op een chique, eenvoudige top.

Lässig coole Jog-Pants Outfits im Wechsel

Jog Pants für jeden Look!

Doen
Combineer ze met minimalistische sieraden en chique schoenen. Hakken zijn niet nodig, maar een vakkundige breuk met de accessoires en schoenen benadrukt, dat de jogpants een doelgericht fashion statement is.

Niet doen
Een brede look van kop tot teen kan moeilijk zijn. Als de jogpants een losse snit heeft, moet de top een contrast bieden in het silhouet. Zo werkt de look “moeiteloos” en toch vakkundig.

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *