Große Plaids in Grautönen und Beigetönen

Je heerlijk omhullen met plaids en grote sjaals

07/10/2015

Dit is het seizoen van oversized stukken stof die ons beschermen tegen weer en wind. Maar dat is niet alles: we willen er ook altijd stijlbewust uit zien en daarnaast ook nog dat de materialen goed aanvoelen. Wij hebben de oplossing: warme plaids of grote sjaals.

Großes gemustertes Plaid in Hellgrau und Dunkelgrau.

Grote plaids brengen een knuffeleffect, klassieke details en een moderene look samen.

Plaids, in het Nederlands ook wel ”dekens“ genoemd, komen origineel uit de winderige bergen van Schotland. Deze winter zijn deze grote XXL sjaals een alternatief voor de cape en kunnen ze ons bij elke gelegenheid begeleiden.

Großes Plaid Oversized Schal Ann in Hellgrau

Dit past bij elke outfit: een grote plaid in zacht grijze tinten.

Omdat ze zo groot en zacht zijn nodigen ze al snel uit om je heerlijk in te omhullen als een cocon. Gelukkig zijn er oneindig veel opties om de sjaals te dragen mede omdat ze in eindeloos veel designs komen. Geruite sjaals of eenkleurig, groot en breed – ze helpen ons altijd het koude weer te trotseren.

OPUS Casual Fashion großes Plaid Ann in Hellgrau.

Plaid Ann: licht, elegant en met een feel good effect.

Met haar prachtige texturen, elegante kleuren en ingetogen patronen dragen we plaids als sjaals – net als de Schotten dat deden – en zetten zo een statement. Wij houden er van om zo’n warme laag om ons heen te hebben en tegelijkertijd er zo elegant en stijlvol uit te zien.

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *