Grosses Plaid, Beanie Muetze, Longshirt

Intuitive – The Limited Edition AW 15/16

23/09/2015

Met veel aandacht en plezier volgen wij graag de laatste mode ontwikkelingen. Onze Limited Edition is gewijd aan een moderne droom die gebaseerd is op energie, concentratie en pragmatisch chique.

Probleemloos altijd stijlvol over komen: wie wil dat nou niet? Relaxed, casual en natuurlijk gaan wij om met fashion. Als je rust gevonden hebt voel je je licht en in balans, ook in de mode.

Limited Edition Intuitive Pieces in Hellgrau und Beige

Deze wens hebben wij samengebracht in onze nieuwe Limited Edition “Intuitive” met klassieke silhouetten die opnieuw worden geïnterpreteerd door het gebruik van nieuwe pasvormen en de beste materialen.

Limited Edition Inutitive Outfit

Grote sjaals, zachte gebreide artikelen en capes in helder grijze tinten zorgen voor een winterse lichtheid. Wij dragen warme lagen over klassieke broeken en mantels en creëren zo een samenwerking tussen het moderne minimalisme en casual silhouetten.

Limited Edition Intuitive in hellen Grautönen

Uit de hedendaagse veelvoud aan moderne thema’s hebben wij de mooiste fashion identity samengesteld. Zo kun je de nieuwe modetrends in alle rust bekijken en uitproberen.

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *