How to wear „Mogsy“: De jersey broek goed gekombineerd!

04/04/2013

Vrouwelijk en informeel tegelijk: Broeken uit zacht jersey met licht gedrapeerd effect bereiken dit contrast moeiteloos. Wanneer deze stijl afijne prints bevat, dan is er sprake van onze jersey broek Mogsy ­ – de heetste trend van het voorjaar.

Dit voorjaar zijn fijne prints op broeken een alomtegenwoordig thema. De All-over.Prints hebben een bijzonder spannende werking op jersey broeken zoals Mogsy. De broek heeft de pasvorm van een joggingbroek en ziet er zeer nonchalant uit. De jersey broek is breed om de heupen, valt vloeiend tot de knieën en is zeer smal bij de enkels, waardoor hij het lichaam eerder nauw omsluit.

K2-Jerseyhose-Mogsy-richtig-kombinieren

Door de meesterlijke manier waarop Mogsy het lichaam omhelst en ontspannende elementen is Mogsy zeer nonchalant en ziet er door de speelse print tegelijkertijd vrouwelijk uit. Dit contrast in het silhouet moet ook speels in de styling doorgevoerd worden.

Omdat de vloeiende jersey broek breed en nonchalant gesneden is, moet men erop letten dat de rest van de outfit zo mogelijk in contrast daarmee gekozen wordt om het figuur te accentueren. Daarom kunt u Mogsy het beste combineren met smalle hemdjes en korte vierkante jasjes. De truc zit hem hier in het tonen van de taille! En laat de enkels zien wanneer het weer het toelaat.

De combinatie van eenvoudige top en elegante print zorgt voor een eenvoudige en ongedwongen stijl voor overdag, maar ziet er desondanks geweldig uit. Mogsy is geschikt voor de avonden en het uitgaan door hem te dragen met een blazer of een modieus jack in biker-stijl. Wat betreft schoenen kan Mogsy alles hebben. Van speelse ballerina’s tot sneakers en elegante pumps: door het smalle bandje aan de zoom van de jersey broek ziet elke voorjaarsschoen er goed uit.

K2-wie-kombiniert-man-jerseyhose-mogsy-richtig

 

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *