Happy New Year: Katterig ontbijt met Opus

01/01/2014

De party was fantastisch, de snacks heerlijk en de stemming opperbest; maar ondanks al mijn goede voornemens heb ik iets te diep in het glaasje gekeken. Mijn nieuwe jaar begint al met een fikse kater!

Nou en? We hebben toch een noodplan tegen een slecht humeur en vervelende hoofdpijn!

  1. Een nieuw jaar, een nieuw trend: dat shoppen gelukkig maakt, weet zo’n beetje iedere vrouw. Nadat we onze feestelijke outfits tot het eind van het jaar weer in de kast hebben opgeborgen, is het tijd geworden tussen de nieuwe kleren, structuren en trends te snuffelen. Want in het voorjaar wordt het weer wat lichter. Blauw is dé trend van het nieuwe seizoen!
  2. Dus, van blue weer terug naar de blues! Vet voedsel blijft langer in de maag en zorgt ervoor dat alcohol langzamer in het bloed wordt opgenomen. Daarom kun je vóór het proosten beter iets vetter eten dan je normaal doet. Voor onze party-survival-kit hebben we daarom een bijzonder geschenkartikel gekozen. In de eerste dagen van het nieuwe jaar krijg je bij iedere bestelling gratis een doosje sardientjes in de olie, zolang de voorraad strekt! Of je ze nu eet vóór het feest, ter preventie, ofwel na het feest, bij het katterige ontbijt: sardientjes in de olie vormen een goede basis en maken snel een einde aan hoofdpijn en een slecht humeur.

Het team van Opus wenst jullie allen een gelukkig Nieuwjaar!

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *