Grote heropening van onze Opus-outlet

27/03/2013

Het afgelopen weekend zijn de deuren van onze Opus-outlet in Oelde opnieuw geopend. Het is Opus-fans waarschijnlijk al opgevallen dater na de verbouwing heel wat gebeurd is.

Al bij het binnenstappen van de outlet willen wij jullie een goed gevoel bieden, dat zich voortzet op verschillende vlakken. Gezellig licht, ruime kabines, chill out muziek en verschillende loungeruimtes nodigen uit om rond te snuffelen en de tijd door te brengen. Jullie kunnen de kinderen onbezorgd in ons houten huis laten spelen en jullie mannen zijn in de koffielounge zeer goed verzorgd met verfrissende drankjes.

Opus-Outlet-in-Oelde-Kabinen

Het ruimteconcept van de nieuwe Opus-outlet is sterk georiënteerd op het beeld van een conceptwinkel. Voor de presentatie van de goederen in de individueel verstelbare rekken en op de tafels hebben wij uitsluitend natuurlijke materialen gebruikt. Hoogwaardige magneetvelden maken het flexibele prijzen of de krijtopschriften mogelijk. Bovendien kunnen jullie naast mode ook decoratieartikelen kopen. Blijven er nog wensen over?

OPUS-Outlet-in-Oelde-Umbau

Wie het afgelopen weekend geen tijd had om de nieuwe outlet te bezoeken heeft op 5 en 6 aprill nog één keer de mogelijkheid deel te nemen aan een kleine heropeningsactie, want bij een aankoop van 50 euro of meer krijg je gratis een te gekke sjaal bij de aankoop. En er is ook voor jullie lichamelijke welzijn gezorgd. Voor de deur serveert een rasechte Belg huisgemaakte zak Belgische friet. De specialiteit wordt bereid met extra verse aardappels en verfijnt met lekkere sausen. Onze geheime tip: De licht fruitige saus “Hannibal”

Veel plezier met het rondsnuffelen en shoppen

Opus-Outlet-Belgische-Friet

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *