Fotoprints: zonsondergang to go

20/05/2013

Het klinkt zo mooi: niets duurt eeuwig – en helaas is de laatste vakantie ook alweer een eeuwigheid geleden. De herinneringen aan een prachtige zonsondergang zou je het liefst voor altijd bewaren. Het fantastische natuurschouwspel dat zich voor ons afspeelt na een lange dag aan het strand, wanneer de zon met schitterende kleuren langzaam maar zeker in de zee ondergaat. De golven ruisen, het zand is warm, de sfeer relaxed. Mooier kan een dag niet eindigen. Dit gevoel zouden we het liefst in de bagage meenemen en nooit meer loslaten. Helaas zijn gevoelens vergankelijk, maar wat blijft is het beeld – met dank aan de digicam! Omdat we altijd weer naar verre oorden verlangen wanneer we in het vakantiealbum kijken, is er nu ook de unieke zonsondergang to go, namelijk als fotoprint op onze nieuwe shirts.

Met de fotoprints dragen we onze favoriete motieven in de toekomst trots op ons lichaam in plaats van alleen op de gsm, de computer of in een fotoalbum. Dankzij de modernste drukmethodes is dat namelijk niet langer een probleem (de beelden zien er nu trouwens echt fantastisch uit en niet zoals vroeger, toen de kleur al na één wasbeurt verdween). Bewijs daarvan: ons shirt Sestival Print. De grote fotoprint op de voorkant dompelt ons onder in herinneringen, zijn losse oversized vorm zorgt voor een vlotte pasvorm, de zachte achterkant uit viscose vlijt zich zachtjes tegen het lichaam aan en rustige kleuren als donkerblauw, roze en hemelsrood maken van Sestival een absolute trend.

k3-Fotoprints-auf-Shirts

Maar hoe krijg je nu eigenlijk een foto op een shirt? Dankzij de digitale textieldruk. Daarbij worden niet langer sjablonen gemaakt, maar wordt rechtstreeks op het weefsel gedrukt. Dat creëert flexibiliteit en gaat vaak sneller dan bij analoge drukmethodes. Bovendien wordt er water en energie bespaard, een pluspunt dus voor het milieu! Afdrukken in echte fotokwaliteit zijn nu zonder problemen mogelijk, want de beelden worden met de computer ingelezen en daarna in de machine via sproeiers op de stof gespoten (vergelijkbaar met de inkt laserprinter op kantoor). Door de minisproeiers is het mogelijk om de fijnste lijnen en kleinste details te drukken. Fantastisch, want fotoprints zijn onder insiders al lang populair.

Ons topje Sestival Print heeft alle eigenschappen waardoor het een lievelingsstuk en een blikvanger is: het is extravagant, ongecompliceerd, kan fantastisch worden gecombineerd en ziet er toch altijd speciaal uit. Het past best bij een korte jeans short, platte leren sandalen en – voor een ietwat ingetogen look – een gemoedelijke jersey blazer. Maar ook bij lichte chino’s, luchtige cardigans, smalle skinny jeans en losse rokken past het perfect. In combinatie met hoge hakken kan je er zo mee naar een feestje, met zomerlaarzen oogt het casual. Een echt veelzijdig talent in de mode dat ook voor de camera een goed figuur slaat!

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *