Mitarbeiterliebling von OPUS Fashion.

Favoriet van de Medewerker Lena

26/01/2019

Lena ondersteunt onze Retail partners met veel zorg. Ze vertelt ons over het begin van haar carrière in de mode-industrie, haar werk bij Simplicity en de huidige voorjaarscollectie.

Hoe ben je in de mode-industrie beland?

“Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in mode. Het begon allemaal met een stage tijdens mijn studie bij een modehuis. Nadat ik afgestudeerd was in Economie en Administratie heb ik een opleiding tot detailhandelaar gevolgd en dit vervolgd met bedrijfskunde aan de hogeschool. Daarna begon ik mijn carrière bij Simplicity en ben ik nu vier jaar bezig met het goederenbeheer voor OPUS Fashion. “

Mitarbeiterliebling von OPUS Fashion.

 

Leg je beroep in één zin uit.

“Ik ben voortdurend in direct contact met onze Retail partners om de verkoop van collecties te controleren en analyseren.”

Wat denk je dat de Retail partners in het bijzonder aan jou waarderen?

“De partners waarderen mijn open en directe aard, evenals mijn snelle reactietijd en inschattingen van de collecties.”

Wat vind je het leukst aan de huidige collectie?

“Uiteraard de nieuwe, frisse kleuren. Ik vind vooral de combinatie blauw en groen erg mooi. Zeker in de lente kunnen we gewaagde kleuren combineren met klassieke patronen. Dat is hoe we de eerste lentekoorts laten ontwaken, zoals wanneer de zon nog net niet door de wolken breekt. ”

Mitarbeiterliebling von OPUS Fashion.

Wat is je absolute favoriet?

“Ik hoef er niet lang over na te denken, ik vind de nieuwe Color Blocking Pullover echt heel leuk. De kleurenmix is ​​nu meer in trek dan ooit.”

Beschrijf je stijl in drie woorden.

“Sportief, casual … en enthousiast om te experimenteren.”

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *