Mitarbeiterliebling von OPUS Fashion.

Favoriet van de Medewerker Laura

19/01/2019

Laura werkt bij het goederenbeheer van OPUS en heeft dit seizoen de blazer herontdekt. In het interview vertelt ze ons waarom de Blazer haar nieuwe favoriete item is voor de lente.

Mode-encyclopedie: Blazer
Prachtig vrouwelijk! Het originele herenjack wordt al enige tijd ook gezien als een damesartikel, omdat de blazer heel stylish is. Sportief of casual – met een blazer kunnen we elke look stylen. En het beste hiervan? In het voorjaar is de selectie nog groter, want nu komt de blazer in verschillende uitvoeringen in de collectie. We kunnen nu heel nonchalant variëren met kleuren, vormen en patronen.

Mitarbeiterliebling von OPUS Fashion.

“Je kunt dit seizoen dapper zijn en nieuwe combinaties proberen. Vooral met de modeformule: Blazer x (kleur + vorm + patroon), is de blazer gegarandeerd het statement van het seizoen.”

Blazer x kleur
Blazers hoeven niet altijd zwart te zijn. Dit voorjaar krijgen ze een kleurupdate. wat dacht je bijvoorbeeld van een blazer in de nieuwe trendkleur Dark Beetroot? Als je kiest voor effen kleuren, kun je ook opvallende galon-strepen op de blazers gebruiken.

Blazer x vorm
Op dit moment zijn boyfriend blazers erg gewild met een casual pasvorm en iets langer model. Een skinny jeans past hier het best bij – natuurlijk wel met strepen op de zijkant.

Blazer x patroon
Of het nu Pied-de-poule, Glencheck of Vichy is – geruite blazers zijn dit seizoen een echte eyecatcher. We combineren hier een witte blouse met stippenprint. Als je de outfit af wil maken, kun je de geruite blazer ook combineren met een broek met strepen aan de zijkant. De patroonmix werkt vooral goed wanneer je je concentreert op een strakke kleur.

Mitarbeiterliebling von OPUS Fashion.

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *