Mitarbeiterliebling von OPUS Fashion.

Favoriet van de Medewerker Alina

10/07/2019

Animal Print is sinds vorig jaar weer in opkomst. Alina van e-commerce heeft de trend nu zelf ook ontdekt.

Let’s get wild. Tot nu toe heeft Alina zich vrij ingetogen gestyled, maar van tijd tot tijd probeert ze steeds meer nieuws uit. Wat zal er in de nabije toekomst op haar shoppinglist staan? Natuurlijk, meer dierenprints.

Ik vond Animal Prints altijd al tof, maar tot nu toe vond ik het een beetje moeilijk om de trend te stijlen. Nu kan ik deze trend perfect integreren in mijn garderobe en het is moeilijk voor te stellen dat ik zonder deze trend kan.

Mitarbeiterliebling von OPUS Fashion.

Op dit moment is er vraag naar middelgrote en minder realistisch ogende Leo-prints. Daarnaast zijn we momenteel ook fan van neutrale tinten in beige en grijs. Afhankelijk van waar het kledingstuk van is gemaakt, reflecteert het van nature anders, valt het anders en voelt het anders aan.

Alina’s tip: je kunt bijna niets verkeerd doen. Probeer het gewoon uit en heb de moed om een beetje anders te zijn. Begin eenvoudig en combineer prints met basics in neutrale tinten. Als u kiest voor een head-to-toe look, moeten de afzonderlijke onderdelen al met elkaar in harmonie zijn door het combineren van vergelijkbare kleuren en patronen.

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *