Er even tussenuit met Pasen: dit jaar doen we nieuwe indrukken op

09/04/2014

Weg voor een paar dagen. Frisse lucht, frisse gedachten en nieuwe indrukken: Voor dat alles zijn de paasdagen de perfecte periode. We hebben een lijst van speciale plekken opgesteld en beloven: deze bestemmingen zijn helemaal niet zo afgelegen en weten toch te verrassen!

Er staan ons een paar vrije dagen te wachten. Pasen biedt ons de kans de dagelijkse sleur even achterwege te laten en kracht op te doen om ons met veel energie in de zonnige lente te storten, waarop we ons al verheugen.

Hoe kan dat beter dan met een korte vakantie in opvallende huizen en weelderig ingerichte kamers? Natuurlijk zoeken we het voor een lang weekend niet al te ver. Ook dichtbij zijn er immers mooie en soms een beetje gekke plekken te vinden, die met veel creatieve input en gastvrije ontspanning op ons wachten. Net perfect voor Pasen!

airbnb-design-appartement-neukölln-berlin

Deze en nog meer creatieve paasbestemmingen kunnen jullie op one airbnb-lijst en op onze overzichtelijke kaart vinden, die we als inspiratie opgesteld hebben voor jullie.

airbnb-Hausboot-Amstel-Amsterdam

In een Mongoolse yurt bij Dresden, in een tuinhuis in Ermelo of een molen in Wangels. Hier kunt u zeker zijn van een paar ontspannende dagen. De perfecte basis voor de effortless lifestyle! Wie vooral op een modieuze citytrip uit is, interesseren misschien een mooi bakstenen appartement in Krakau, een loft in Parijs of een huisboot in Amsterdam.

airbnb-rundes-Turmzimmer-London-

Iets naar uw zin? Laat het ons weten en deel uw ervaringen gerust met ons. We zullen duimen voor perfect paasweer!

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *