Weisses Sommerkleid Hemdkleid laessig und leicht

Elemental: Focus op het essentiële

06/04/2016

Elemental betekent pure, natural en essential. Deze trend vinden we ook terug in onze modestijl. We kiezen deze zomer bewust!

Weisse Bermuda-Shorts zu weissem Leinen-T-Shirt

Pure, natural en essential: de elemental summer look.

Elemental beschrijft onze bezinning over de basiselementen van het leven. Wij nemen de tijd en ruimte om onszelf de vraag te stellen: Wat is echt belangrijk voor ons? Als we dit antwoord gevonden hebben biedt Elemental ons rust. Geïnspireerd door het idee van zen, zoeken we onze balans. We leven ons leven to the fullest – spontaan en intuïtief.Authentisch gewaschene Jeans und weisses Top.De Elemental Looks zijn simpel en elegant tegelijkertijd.

Dit weerspiegelt ook in onze looks. In het kleurverloop van stralend wit naar koele steen tinten vinden we energie en ontspanning tegelijk. Lucht, water en stenen zijn inspiratie voor ons voor een ontspannen sfeer. Vloeiende silhouetten en fijne stoffen geven de collectie een bijna zwevend karakter. Wij hebben niet veel nodig. Het enige wat we nodig hebben zijn luchtige T-shirts, simpele jurken, mouwloze tops en lichte shorts. We willen van de zon genieten en relaxen.

Sommer Tuch mit hellen Aquarell-Farben

Monochrome, lichte kleuren zien we terug in de Elemental Look.

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *