Businesshose im Sweathose Stil mit Jerseyblazer

de Easy Business Look

21/01/2016

De dresscode op de werkvloer is in de afgelopen decennia veel meer ongedwongen geworden. Op het zelfde moment is er een groeiend verlangen naar individualiteit in onze looks. Bij OPUS zien we dit terug in de Easy Business Look.

Stil Fotografie mit dem Easy Business Look von OPUS

De Easy Business Look is modern en veelzijdig.

De Business Look werd voor lange tijd gezien als een soort uniform. Blazers en broeken waren formeel en vaak niet comfortabel. Deze dagen zijn gelukkig voorbij. Innovatieve materialen en een informele werkomgeving geeft ruimte voor een eigentijdse interpretatie. Dit hoort ook bij de Easy Business Look van OPUS!Hellgrauer Gehrock im Easy Business Look

De klassieke business look is nog wel te herkennen in de OPUS business looks, maar de opus blazers en broeken worden op een casual manier gedragen. Met details en stoffen die we ook in onze lounge- en sportkleding terug vinden zijn we klaar voor een ontspannen werkdag.

Zigarettenhose knöchelfrei mit Tunnelzug in Hellgrau

De elegante sigaret broek past perfect in de Easy Business Look

Afhankelijk van de gelegenheid kan een outfit op verschillende manieren gecombineerd worden. Samen met een blouse ziet de outfit er een stuk formeler uit dan wanneer gecombineerd met een casual opus shirt. Een mooie cape kan ook een moderne twist aan een outfit geven. Het belangrijkste is dat een ieder zich goed voelt in de kleding en zich zo helemaal op het werk kan concentreren. Easy Business is good business!

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *