Donsjas Woody – vederlicht en superwarm

26/07/2013

De nazomer brengt ons op modevlak af en toe in een moeilijk parket. Wanneer de nachten ‘s avonds kouder worden, is het soms al wat te fris voor luchtige sweatshirts. Anderzijds is net natuurlijk nog veel te warm voor een winterjas en een knuffelige wollen trui. De oplossing bevindt zich in het midden: onze donsjas Woody. Ze kan gemakkelijk over truien, bloezen of jeansjasjes getrokken worden en vervolledigt de casual look in nieuwe trendkleuren zoals bessenrood, blue moon of goud.

Opus_Daunenweste_Woody_in_Trendfarben

Opdat de donsjas haar isolerende eigenschappen niet te snel verliest en je lang warm houdt, moet je een paar onderhoudstips weten.

Als de donsjas in de wasmachine moet, moet je twee tot drie tennisballen in de wasmachine steken. Ze zorgen ervoor dat het dons zich gelijkmatig verdeelt en verhinderen dat het dons aan elkaar kleeft. Je steekt de donsjas het best alleen in de wasmachine, omdat dons plaats nodig heeft in het water. Dons verdraagt geen wasverzachter. Voor de reiniging zijn wolwasmiddelen of speciale wasmiddelen voor donsjassen geschikt. Op 30° C dwaalt de donsjas nu door de wasmachine, natuurlijk op de stand “fijne was”. Daarna gaat ze in de droogtrommel, opnieuw met tennisballen, zodat de veren netjes opgeklopt worden.

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *