Longblazer im Kimono Style in zartem Beige

Met de kimono de zomer in!

30/03/2016

Ook in de zomer willen we ons stijlvol kleden. Een manier om dit heel eenvoudig te doen is door het dragen van items in de nieuwe Kimono stijl. Met de kimono’s gaan we de zomer in!

Beige Strickjacke im Kimono Style

Zacht gebreide kimono’s – zo genieten we van zomeravonden.

Blazers, vesten, korte jasjes: de zomer is perfect voor deze populaire kledingstukken. We dragen ze op kantoor of tijdens een zomerse bruiloft wanneer we een nette indruk moeten maken en goed gekleed willen zijn. Deze zomer, en zeer waarschijnlijk ook de volgende zomers, past de Kimono Look perfect binnen dit plaatje. De kraagloze pasvorm die op een vrouwelijke manier in de taille wordt samengeknoopt straalt purisme, ontspanning en het bewustzijn voor traditionele vormen uit.

Beiger Longblazer im Kimonostyle offen getragen.

De lange blazer beschermt je tegen een lichte bries.

Wij zien de Kimono Style in lichte, warme zomerkleuren. Hierbij horen de hele lichte beige tint genaamd Dried Ginger en een fijne zachte grijstoon met de naam Sensible Grey. Deze kleuren combineren we steeds weer met gebroken of stralend wit en creëren zo een harmonisch beeld. De kimono’s benadrukken ons gevoel voor de schoonheid van deze tijd van het jaar op een hele casual manier. Let the summer begin!

Klik op jouw favoriet en ga meteen naar onze Online Shop:

Image Map delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *