De sigarettenbroek – walmt niet en ziet er mooi uit

02/02/2013

Gezond en zonder nevenwerkingen: De sigarettenbroek is een verslaving, die bij de juiste dosering zelfs niet schadelijk is voor onze portemonnee. Comfortabel, ongecompliceerd en licht, was maar alles in het leven zo!

De sigarettenbroek is onze favoriet als het om gemakkelijk gestileerde outfits gaat.Het feit dat ze losjes om de heupen zit en de smaller wordende broekspijp zijn typisch voor haar pasvorm. Niets is leuker dan ‘s morgens in shirt, vest en de rechte, enkellange broek te glippen en er ook nog goed in uit te zien! Dat zorgt voor zelfbewustzijn en brengt ons in een wip het levensgevoel van de jaren ’50 – toen de sigarettenbroek bijzonder populair was, de vrouwen geëmancipeerder werden en meer vrijheden genoten. Toen Audrey Hepburn haar glansperiode beleefde en precies in deze zwarte broek, trui en ballerina’s het witte doek veroverde. Heerlijk! Chic, vrouwelijk en altijd flexibel. De sigarettenbroek zorgde er immers voor dat vrouwen zich op de fiets of scooter geen zorgen meer hoefden te maken over opwaaiende rokken.

Deze broek verbreidt flair, vandaag net als vroeger. Slechts een ding is anders dan toen: de stylingsmogelijkheden! In combinatie met een jeanshemd lukt de perfecte breuk tussen nonchalant en elegant. Een ietwat ongedwongen look die vooral één ding is: uniek!

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *