De shlouse -een samenkomst van bijzondere aard

28/03/2013

Komt jullie dit scenario op de een of andere manier bekend voor? Je staat ´s ochtends hopeloos overweldigd voor de kledingkast en kijkt kritisch naar het te grote aanbod van “niets om aan te trekken”. Pak je vandaag liever een spijkerbroek of een chino-broek? Past de top beter bij een blazer of een cardigan? Wat moet je aantrekken? Een shirt of een blouse? We hebben nu tenminste één beslissing minder. De absolute must-have van het seizoen is namelijk de shirtblouse.

Het neologisme dat bestaat uit shirt en blouse verraadt reeds hoe het ontwerp van ons nieuwe lievelingsstuk eruit ziet. De shirtblouse is nonchalant zoals een shirt en elegant zoals een blouse. Een modieuze kruising tussen elegante stof en aangenaam draagcomfort.

Bovendien heeft de shirtblouse niet de gebruikelijke kenmerken van een blouse. In plaats van een opstaande kraag, knopenrijen of borstzakjes, heeft ze een ronde hals en geraffineerde details zoals plooien, manchetten of prints is het een blikvanger.

Je kan de shirtblouse probleemloos combineren met een chino-broek, een spijkerbroek of een rok, of met lichte sjaals en cirkelsjaals ensceneren Of er nu katoen, viscose of zijde in verwerkt is, jullie kunnen je verheugen op een luchtige casual look die elegantie niet uitsluit. Eén ding is zeker: Alle wegen leiden deze zomer naar de shirtblouse!

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *