Road Trip Tipps mit VW Bulli pauschal Miete

Roadtrip: de reis is de bestemming

11/05/2016

Waarom gaan we op vakantie? Om te ontspannen natuurlijk. Maar ook om uit de dagelijkse sleur te zijn, nieuwe dingen te ontdekken en wellicht een andere kijk op het leven te krijgen. Een roadtrip is perfect hiervoor. Hier volgen een paar bruikbare reistips.

Vrijheid en avontuur. Het onbekende ligt voor je, samen met je beste vriend of vriendin en fijne muziek – zo gaan we graag de horizon tegemoet. Er zijn enorm veel verschillende wegen waarop je je kunt begeven. Beroemde straten, schilderachtige waterwegen of indrukwekkende wandelpaden. Er is zoveel te ontdekken en je hoeft heus niet de hele tijd in de auto te zitten.

Busje

Road Trip Tipps VW Bulli mieten
Ook al denken we bij een road trip denken we natuurlijk een reis per auto. Maar wat als je geen auto hebt? Je kunt natuurlijk een auto huren, maar nog leuker: Je kunt deze leuke vw busjes huren! Met dit busje kun je meer mensen en souvenirs meenemen.

Trein

Road Trip Tipp Interrail mit Blick aus dem Zugfenster

En wat dacht je van een reis per trein? Vele generaties van jonge mensen hebben Europa inmiddels al bereist door te interrailen. Met een Interrail Ticket kun je meerdere landen bezoeken of een land compleet ontdekken. Ook als je buiten Europa op vakantie gaat kun je zulke treinreis-passen vinden, bijvoorbeeld in Japan. Natuurlijk hoef je niet per se de hele reis met trein af te leggen. Je kunt ook tijdens een city trip twee steden bezoeken. Je kunt bijvoorbeeld naar Kopenhagen vliegen en tijdens de trip Malmö, Zweden bezoeken. Met de trein ben je in een half uur in een andere stad en een ander land!

Boot

Road Trip Tipps Wasserstrassen Flussreisen

Een andere manier van reizen is per boot. Je kunt een mooie cruise maken of een ferry van één land naar een ander land nemen. Er zijn veel van deze ferry lines te vinden in de Baltische zee. Neem bijvoorbeeld de ferry van Tallinn naar Helsinki of Stockholm! Je geeft een simpele city trip zo een extra dimensie!

Wandelen

Road Trip Tipp Jakobsweg: Zu Fuß die Straßen erkunden.

Super ontspannend en je kunt lekker veel zien. Lekker door de stad wandelen of een natuur route nemen. Misschien wel de bekendste wandelroute is de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella, ook wel de Sint Jacobsroute of Jacobs weg genoemd. Het is een lange, zware tocht, maar wel één met de mooiste landschappen! Ook in Nederland kun je heerlijk wandelen. Wij hebben immers ook strand, bos en velden. En hier hoef je in ieder geval niet bang te zijn dat je een steile berg moet gaan klimmen.

Fietsen

Fahrräder geparkt am Strand

Altijd gedacht dat fietsvakanties voor oude mensen zijn? Dacht het niet! Het kan heerlijk zijn om met de fiets een nieuwe stad of een nieuwe natuur te ontdekken. Fietsen kun je bijna overal huren! Mocht het een bergachtig gebied zijn dan is het wellicht wat zwaar, maar met een licht briesje is de fiets een uitkomst in de zomer om zo veel mogelijk te zien!

Tijdens onze roadtrip verzamelen we mooie momenten en nieuwe ervaringen. We laten ons inspireren door andere culturen en genieten met volle teugen van de zomer. Deze instellingen ten opzicht van het leven en de fijne reizen die je kunt maken zie je ook terug in onze collectie. Vloeiende pasvormen en lichte stoffen nemen we met ons mee tijdens onze avonturen. Levendige, zorgeloze pasvormen benadrukken de levensvreugde, patronen en details weerspiegelen de diversiteit van onze avonturen.

Hebben jullie ook al zin in de volgende road trip?

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *